Een nieuwe doelgerichte websites voor jouw bedrijf

Digitaal innoveren en vernieuwen

Door te digitaliseren kan jij als ondernemer je groei versnellen, winstgevendheid verhogen en werkzaamheden efficiënter maken in vergelijking met ondernemers die dit niet doen. Met de subsidie “Mijn Digitale Zaak” stimuleert de overheid investeringen in digitalisering, zoals een nieuwe website. Laat ons je hierbij helpen.

Kennismaking inplannen

Waarom werken met Loile?

Gespecialiseerd

Loile is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van doelgerichte websites voor MKB-ondernemers.

Persoonlijke aanpak

Met onze persoonlijke aanpak nemen we de tijd om je wensen en doelstellingen te bespreken en je te voorzien van een passend advies en oplossing.

Succesvolle resultaten

Wij hebben al vele MKB-ondernemers geholpen bij de digitalisering van hun bedrijf en hebben daarmee succesvolle resultaten behaald.

Onze ervaring

Wat houdt de subsidie "Mijn Digitale Zaak" in?

De subsidie “Mijn Digitale Zaak” van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is bedoeld om MKB-ondernemers te ondersteunen bij het digitaliseren van hun bedrijf. De subsidie vergoedt 50% van de kosten van een advies- of coachingstraject om het bedrijf te digitaliseren, tot een maximum van € 2.500 (excl. BTW). De subsidie kan aangevraagd worden vanaf woensdag 17 mei 2023 t/m vrijdag 14 juli 2023. Meer informatie over de voorwaarden en de aanvraagprocedure van de subsidie is te vinden op de website van de RVO.

Naar de website van het RVO

Of je nu begint met een onduidelijke digitale uitdaging of een duidelijk idee, wij helpen je vooruit.

Kennismaking inplannen