Building the future together with Impact Stewards

Doing right and good for society

Bezoek Impact Stewards

Wat doet Impact Stewards?

Impact Stewards is een collectief aan uitvoerders van strategie die gespecialiseerd zijn in de sectoren van life sciences en gezondheidszorg. Bij Impact Stewards helpen ze uw organisatie bij het bereiken van duurzame verandering door het faciliteren van het transformatieproces, van strategische planning tot effectieve uitvoering.

Welke uitdaging heeft Loile helpen oplossen?

Impact Stewards stond voor de uitdaging om een specifiek publiek aan te spreken in de gezondheidszorg. Dit publiek, een groep die opereert in een doorgewinterde, doorgaans rigide markt, kenmerkt zich door de drang naar innovatie en het maken van efficiëntieslagen.

Welke resultaten hebben jullie behaald?

  • Merkpositionering: In samenwerking met Tonja Nederlof heeft Loile een online merkrepresentatie neergezet van Impact Stewards
  • Verbeterde Online Aanwezigheid: De nieuwe website heeft bijgedragen aan een professionele en aantrekkelijke online presentatie van Impact Stewards.
  • Custom Impact Stewards slider: Aan de hand van het designwerk van Tonja Nederlof is er een custom slider ontwikkeld om het team weer te geven. Volledig in de stijl van Impact Stewards
  • Informatie verschaffen: De website biedt bezoekers een baken aan informatie aan over de gezondheidsmarket.

Waarom strategie op lange termijn en efficiëntie belangrijk zijn

Binnen de markt waar Impact Stewards opereert is een duidelijke visie en een daarop afgestemde strategie erg van belang. Het hierin uitwerken van strategische scenario’s en het ontwikkelen van uitvoerbare routekaarten leiden tot tastbare en duurzame manieren om impact te maken en deze visie te verwezenlijken.

Do you want us to help you build the future together?

Get in touch today