Building the future together with BoBo’s Bonbons

Heerlijk voor jezelf of een ander!

Bezoek BoBo's bonbons

Wat doet BoBo's Bonbons?

BoBo’s Bonbons in Terheijden is meer dan alleen een bonbonwinkel, het is een unieke combinatie van chocoladekunst en gastronomie. BoBo’s biedt prachtige bonbons in alle kleuren van de regenboog, gemaakt van heerlijke chocolade met verrassende smaakcombinaties. Naast het verkopen van bonbons is BoBo’s Bonbons ook als een gezellige lunchroom, waar gasten kunnen genieten van zowel de visuele pracht als de smaakvolle gerechten. Met hun enthousiaste team zorgen Robert en Samantha ervoor dat elk bezoek de moeite waard is. Welkom bij BoBo’s!

Welke uitdaging heeft Loile helpen oplossen?

We hebben BoBo’s bonbons geholpen door hun online winkel een nieuwe en frisse uitstraling te geven. Met een vernieuwde website presenteren we de mooie bonbons en lekkere gerechten van BoBo’s op een moderne en aantrekkelijke manier.

Welke resultaten hebben jullie behaald?

Nieuwe frisse look: Loile heeft geholpen de website van BoBo’s Bonbons een nieuwe en frisse uitstraling te geven, waardoor de online presentatie nu professioneler en aantrekkelijker is. Gebruiksvriendelijkheid: De vernieuwde website is nu gebruiksvriendelijker, waardoor bezoekers eenvoudig kunnen navigeren en een verbeterde online ervaring beleven.
Toevoeging lunchroom: Er is een lunchroomdeel toegevoegd aan de website, waardoor klanten niet alleen de heerlijke bonbons kunnen ontdekken, maar ook op de hoogte kunnen komen van het bestaan van de lunchroom.

Do you want us to help you build the future together?

Get in touch today